Concerten

Beste koorliefhebbers,

Samen met het volledige openbare leven viel het koorleven abrupt stil op 12 maart 2020. Het werden bijzondere maanden, waar we geen repetities meer konden houden en waar al onze geplande concerten moesten afgelast worden. Via digitale repetities hebben we geprobeerd om de voorbije weken onze stembanden toch nog wat ‘in vorm’ te houden.

Vanaf 1 juli 2020 is zingen in groep opnieuw mogelijk onder bepaalde voorwaarden zodat we nu terug starten met wekelijkse repetities, evenwel alleen in aparte stemgroepen. Met het volledig koor samen repeteren, is nog niet mogelijk.

Omdat we geen zicht hebben op wat de onmiddellijke toekomst voor de koren zal inhouden, hebben we beslist om het concert met uitvoering van het ‘Requiem’ van W.A. Mozart, dat normaal zou doorgaan op zaterdag 24 oktober, met 1 jaar uit te stellen tot het najaar 2021. We hopen jullie zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen meedelen.

JUBILEUM 70 JAAR ARENBERGKOOR:
‘Requiem’  van W.A. Mozart
Solisten:
– An De Ridder (sopraan)
– Aurore Bureau (alt)
– Yves Saelens (tenor)
– Werner Van Mechelen (bas)
Verder info volgt later