Concerten

In memoriam Annemie AELVOET

Dag Annemie, gisterenmorgen heb je ons verlaten, zo plots, zo onverwacht.  Het was stil gisterenavond op onze wekelijkse repetitie.. we konden het niet geloven.

Jarenlang heb je met ons meegezongen, mochten we genieten van je diepe altstem die nu voor altijd zwijgt.

Dank je voor je trouwe aanwezigheid op al die repetities, concerten, koorweekends en andere uitstappen. Dank voor het maken van al die lekkere hapjes voor onze koorrecepties. We zullen je missen, ook als we na onze maandagavondrepetitie nog samen iets gingen drinken.

Wanneer we volgende week op onze concerten het prachtige ‘Requiem’ van Fauré zingen (- dat je gedurende de voorbije repetities én op ons koorweekend in Lier van twee weken geleden nog mee hebt ingestudeerd-), zal iedereen in ons Arenbergkoor zeker aan jou denken en zullen we voor jou zingen! Je zal altijd in onze herinnering blijven !

In naam van alle koorleden van het Arenbergkoor,

Erik Kuijpers – voorzitter

Zondag 15 december 2019 –  Zavelkerk Brussel – 15.30 u
Kerstconcert – Viering 10 jaar ‘Concert des Coeurs’
De netto-opbrengst van het Concert des Cœurs gaat elk jaar integraal naar projecten die gesteund worden door de private stichting be.Source en die als doel hebben het leven van minderbedeelde senioren te verbeteren. In 2009 heeft het Arenbergkoor het eerste ‘Concert des Coeurs’ gezongen en het koor ondersteunt sinds dan deze concerten en de werking van ‘be.Source’.

Kaarten kosten:
– 25,- euro voor volwassenen en kinderen boven 12 jaar
– 15,- euro voor kinderen onder de 12 jaar
Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via ‘Ticketmaster’ langs volgende link: https://www.ticketmaster.be/event/concert-des-coeurs-2019-tickets/37895?language=nl-be.

Zondag 22 december 2019 – Sint-Truiden – 16u
Uitvoering van de ‘Arenberg-Kerstsuite’, gecomponeerd in 2009 door Rob Casteels in opdracht van het Arenbergkoor.
In samenwerking met het koor ‘Amici Cantemus’ uit Sint-Truiden (o.l.v. onze vorige dirigent Lou Van Cleynenbreugel).
Info over kaartenverkoop volgt later

Zaterdag 21 maart 2020 – De Singel (Blauwe Zaal) – Antwerpen – 16u
Zondag 22 maart 2020 – De Singel (Blauwe Zaal) – Antwerpen – 15u
DUBBELCONCERT «GRÜSSE AUS WIEN»