Concerten

In memoriam Annemie AELVOET

Dag Annemie, gisterenmorgen heb je ons verlaten, zo plots, zo onverwacht.  Het was stil gisterenavond op onze wekelijkse repetitie.. we konden het niet geloven.

Jarenlang heb je met ons meegezongen, mochten we genieten van je diepe altstem die nu voor altijd zwijgt.

Dank je voor je trouwe aanwezigheid op al die repetities, concerten, koorweekends en andere uitstappen. Dank voor het maken van al die lekkere hapjes voor onze koorrecepties. We zullen je missen, ook als we na onze maandagavondrepetitie nog samen iets gingen drinken.

Wanneer we volgende week op onze concerten het prachtige ‘Requiem’ van Fauré zingen (- dat je gedurende de voorbije repetities én op ons koorweekend in Lier van twee weken geleden nog mee hebt ingestudeerd-), zal iedereen in ons Arenbergkoor zeker aan jou denken en zullen we voor jou zingen! Je zal altijd in onze herinnering blijven !

In naam van alle koorleden van het Arenbergkoor,

Erik Kuijpers – voorzitter

OPGELET, het dubbelconcert “Grüsse aus Wien” zal niet doorgaan op 21-22 maart 2020. Er zijn nieuwe data: 20 en 21 juni. Alle tickets blijven geldig. Het concert op zaterdag is in principe uitverkocht, voor zondag zijn er nog enkele tickets.

Zaterdag  20 juni 2020 – De Singel (Blauwe Zaal) – Antwerpen – 16u (uitverkocht)
Zondag 21 juni 2020 – De Singel (Blauwe Zaal) – Antwerpen – 15u
DUBBELCONCERT «GRÜSSE AUS WIEN»
Een selectie van koormuziek, aria’s, … uit opera’s en operettes
Uitvoerders:
– Koor:
Arenbergkoor (Leuven-Heverlee)
– Orkest:
‘Het Groot Promenade Stolzorkest’
Algemene leiding: André Walschaerts
Info over kaartenverkoop volgt later

BENEFIETCONCERT ‘TRIBUTE FOR PANAL‘:

Dit concert is uitgesteld en zal dus NIET doorgaan op 26 april.
Een nieuwe datum wordt gezocht.

JUBILEUM 70 JAAR ARENBERGKOOR:
Zaterdag 24 oktober 2020 – Concertzaal Lemmensinstituut Leuven – 20.00 u

‘Requiem’  van W.A. Mozart
Solisten:
– An De Ridder (sopraan)
– Aurore Bureau (alt)
– Yves Saelens (tenor)
– Werner Van Mechelen (bas)
Verder info volgt later